torsdag 21 april 2011

Sveriges Mästerkock.


Jag måste bara säga att jag tycker att Louise Johansson som vann Sveriges Mästerkock var så sjukt duktig! Så underbart rätt att hon rodde hem segern. Kompetent, ödmjuk och glad. Jag blir glad när jag ser såna människor. Ännu gladare när det går bra för dom!

Så: Stort GRATTIS Louise !

Många har sagt till mig; -Fan Andy där skulle du vart med! Men icke.
Jag hade aldrig matchat upp i den ligan. Aldrig.

Jag hade aldrig  kunnat prestera under den pressen och det är matlagning helt utanför min nivå.
Jag hyser den största respekt för alla som ställde upp och kämpade sig igenom tävlingen.

Nej jag är ingen mästerkock. Snarare en Livnjutare.

En Mästernjutare kanske ?

Nu önskar jag er alla en Njutningsfylld Påsk !
//Andy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar