fredag 8 april 2011

N Y H E T !
En glad nyhet på det förhatliga komunistiska Systembolaget! Norrlands Guld LJUS. Lite skeptiskt köpte jag två buteljer av denna nyhet. Mest för att jag är barnsligt förtjust i små "bulliga" flaskor. Dom känns "kast vänliga" på nåt sätt och jag tycker dom ligger fint i handen.

Men det i sig gör ju knappast en god öl. Dessutom så brukar nästan allt som innehåller orden "light", "ljus", "mager" eller liknande var lika med katastrof. Men den här gången var det ta mej fan Bingo ! Ljus, fruktigt och välsmakande mellanöl när den är som bäst. Verkligen en god Bärs.

Ungefär som den Hof smakade på Café Nikolaj när jag för många år sedan tatuerade en bröstplatta i Helsingör.

Testa den här ölen nästa gång du har vägarna förbi "Stalin Baren". Nu har jag nog inte tid att skriva mer. Jag sätter mig i solen och tar en till ;)

LÄNK

Skål och trevlig Fredag på eder.
//Andy

1 kommentar:

  1. Riktigt bra öl. Att den underbara formen på flaskan på nått mystiskt sätt lyfter hela upplevelsen är inte fel.

    SvaraRadera