onsdag 6 april 2011

Sur som en Citron.


Det känns som jag håller på att bli sjuk? Det gillar jag inte alls. Därför skall den här kvällen handla om att försöka hitta rätt energier och må lite bättre.

Varför inte prova med mat?
Citron. Citron i mängder i iskallt vatten. Det borde ju vara bra? Slog även på stort och köpte en rejäl bit Entrecoté från Sävedalens Kötthall. Om det nu är sant att "Man blir vad man äter" så vill jag bli stor och stark som en Oxe? Eller åtminstone lugn som en ko...värt ett försök tyckte jag.

Hittade två trötta potäter på köksbordet så det fick hastigt och lustigt bli två "mini baked potatoes". Ni får se lite senare hur måltiden blev.


Något annat jag alltid blir sugen på när jag är sjuk är varm nyponsoppa och mandelbiskvier. Det är något svagt minne från barndomen. Så det har också inhandlats "just in case".


Häng kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar