tisdag 19 april 2011

Bara en muskel.


"Fusk Kebab". Ja vissa dagar vill man bara göra snabba saker. Man känner sig snabb och vill att resten av världen skall vara snabb också.
Resten av världen kan ju vara aningens svår påverka trots ivriga Hejjarop och handklappningar. Men matlagningen kan du påverka.

Idag hade jag späckat schema så det blev en riktig nödlösning. Dock en snabb och lyckad sådan. Det fanns en hel del pastasallad över från gårdagen så den kunde man kanske ta till vara?


Med några nyinköpta och nybakade Bosniska pita bröd så skulle man nog kunna få till något av det här!

Det blev helt enkelt en "Fusk Kebab". En färdig taco sauce av modell Hot fick utgöra grunden. Sedan byggdes det på med pastasallad. Rökt skinka fick bli toppingen. Några rejält tilltagna skivor mozarella så var det klart! Kanongott och supersnabbt. Perfekt för soliga och snabba dagar.

Jag är överlag barnsligt förtjust i allt man kan äta med händerna. Det är någon skön primalkänsla med det. Jag tror även det är bra för själen? Hur som helst, gott var det !
Med lite fantasi är det rätt lätt att slänga ihop olika varianter på "fusk kebaber" och wraps. Ut och röj i era kylar !

För att sätta lite guldkant på tisdagkvällen tycker jag ni skall prova lite glass. Alla gillar glass!
Och blir man inte lite gladare av en portion glass så är man antingen lite skum eller så heter man Anna Skipper. Så det så !


En vän till mig berättade idag att det varit lite si och så sista tiden.
"Hjärtat har åkt lite Berg & Dalbana..."

Men kom ihåg: Ett hjärta som INTE åker Berg & Dalbana ibland är inget hjärta.
Det är bara en muskel.

Sköt om er.
//Andy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar