lördag 9 april 2011

Att få svamp.


Vilken dag va? Strålande sol och för första gången riktigt varmt och skönt.
Man blir ju glad i hela själen. Kokade lite kaffe o njöt på balkongen med
katterna. Då ringer telefonen. Mina kära grannar Susanne & Anette hade lagat
Lunch och undrade bara sådär lite försynt om jag ätit. Då blir man ju glad som bara
den! Hon hade gjort en jättegod Räkgryta med ris och grejer. Det smakade superfräscht
och gott! Ibland är det tusen gånger godare med något som någon annan lagat.
Just för att man inte är förebered och inte har stått vid grytorna själv. Tack så jättemycket!

I går låg det en apotekspåse vid min dator på jobbet. Jag frågade Classe som jag jobbar ihop med om det var hans? Det var det inte. Den var tydligen min. Och i den låg det fullt med torkade kantareller! Det var trevliga Sofia på jobbet som jag brukar prata mat med som tömt sina gömmor och tyckte att jag kunde ha nytta av dom. Och det ska jag ha det kan jag tala om. Det blir en smarrig svampsås vilken dag som helst. Det är väl härligt med sån medmänsklighet och värme?

Nu ska jag fortsätta njuta på min balkong. Lenno och Tiva har fullt upp med att jaga säsongens första flugor och jag bara lutar mig tillbaka och njuter av skådespelet.

Kram på er !

//Andy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar