torsdag 21 april 2011

Bagaren & Kocken.


Bagaren & Kocken är en underbar butik för alla oss som gillar att spendera sin mesta tid i köket.
Här finns allt du kan önska dig vad gäller husgeråd. Bara snygga, designade grejer. Att den dessutom ligger i underbara Härlanda i Göteborg gör ju inte saken sämre.

Väl värt ett besök om du har vägarna förbi! Om du ändå är här skall du absolut passa på att besöka Bibliotek och kulturhuset "Kåken" och äta deras fantastiska fisksoppa. Det ligger bara ett stenkast ifrån butiken.


Bagaren & Kocken är bla auktoriserade återförsäljare av Kitchen Aid. Ni vet den där glassiga assistenten som Leila Bakar alltid envisas med att ha med i sina tv-program. Dom är ju hur coola som helst. Tyvärr så är den lite för dyr för mig. Men en dag så kanske man får råd. Eller så hoppas jag att jag vinner en på deras Facebook tävling! Hur som helst så är dom sjuuuuukt snygga !


Man blir tokig när man ser dom stå i rader i butiken ! Dessutom har dom massa andra coola grejer som bla Satake kniver och Le Creuset grytor. Ja här hade man lätt kunnat bränna ett par månadslöner.Kolla även deras hemsida: Bagaren & Kocken (om ni mot förmodan vill köpa en trevlig present till er favorit Bloggare ;) )

Ha en underbar dag och kom ihåg: You snozze, you loose !
//Andy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar