söndag 3 april 2011

Söndagsmornar.


Söndagsmornar brukar var dom bästa. Eftersom jag jobbar i fabrik så går man upp okristligt tidigt varje morgon och då är Lördag och i synnerhet Söndagmornar ljuvliga. En dag då man kan gå upp i lugn och ro utan att kasta sig ut i bilen för att hinna till stämpelklockan (jodå dom finns fortfarande). Tända lite ljus och brygga en hel kanna kaffe. Btw, det finns bara en sorts kaffe för mig. Zoegas Colombia. Finns inget som slår det.

Jag älskar verkligen att bara "lulla" runt några timmar på morgonen om jag är ledig. Kanske tom sätta på en film. Fundera på vad man ska göra den dagen. Vilken frukost det blir, middag....såna där viktiga saker.

Katterna är alltid med och dom gillar oxå lediga mornar. Ligga i husses knä när han skriver blogg o dricker kaffe. På vardagarna går dom inte upp för dom tycker det är alldeles för tidigt. Riktiga slapprövar e dom.

Idag är det verkligen en urgöteborgsmorgon. Grått och regnigt. Men jag har redan varit uppe och mätt lite på balkongen. Jag har nämligen storslagna planer för den här säsongen. Men det blir nog inget byggt idag. Projektet "Fuji-racer-bicycle" väntar ju nere i Ateljén också....men frågan är om det blir något med det idag heller.

Hm...egentligen borde man nyttja dagen till någon form av gryta eller långkok ? Tja vi får se. Kanske blir det en film after all.

Det är precis det här som är hela grejen. Friheten.
Det är väl det som är "frihet" att själv få bestämma över sin tid?  Nu ska jag njuta lite en stund över att jag har just den friheten.

Önskar er en underbar Söndag !

4 kommentarer:

 1. Jag blir helt betagen av din blogg! Du verkar vara så himla genom go! Vilka bilder, vilken text! Mycket inspirerande att se! Stor kram
  Ps. Du får titta in på kaffe hos oss någon dag!

  SvaraRadera
 2. Vad glad jag blir och vad roligt att du läser ! Eller varför inte en gemensam grillning nu när säsongen kommer ? Önskar er en underbar Söndag !

  SvaraRadera
 3. Gillar din blogg boy!
  Du skriver bra och intressant. Ser ut som du är en hejare till matlagningsfotograf också.
  Keep up the good skit och låt ingen rövare komma och snacka!

  SvaraRadera
 4. Underbart att höra Johan !

  SvaraRadera