fredag 27 januari 2012

Dirty work & greetings to Eric.

 
Jupp, jupp, den här veckan har varit en rätt slapp vecka på matfronten.
Mitt kära Kålltorp har drabbats av midvinter med massa minusgrader och is lika stenhård som stammisarna på Frankes.

När man klättrar ut i en bottenfrusen Fiat kl 5 på mornarna och svettas på ett fabriksgolv åtta timmar så vill man bara hem och "unna saj" [;att giva sig själf något extraordinärt].

Så det har blivit några enkla vägar ut.

Den ena varianten. Något som jag verkligen älskar. Korv med bröd:


Jag använde en Cabanossy (eller rättare sagt 3st) med 90% köttinnehåll som jag tycker är riktigt goda. Eftersom jag inte kommit igång med att baka egna hamburger och korvbröd ännu så fick det bli Pågens. Det är dom korvbröden jag tycker är bäst utav dom färdiga man kan köpa. Ett avgörande moment för att få rätt Hot Dog feeling är att grilla bröden. Att få den där randiga krispiga ytan gör halva smakupplevelsen. Ketchup såklart men även skivad Jalapenos och Dijonsenap.

En korv är inte en korv utan Dijonsenap. Lite sallad till bara för att man inte skall känna sig alltför onyttig.

BBQ Chicken wings med Bluecheesedip:


Helt simpelt och nästan pinsamt men jag erkänner. Färdiga frysta buffalowings som spicesas upp med cayennepeppar. Några ostgratinerade Nachos och en bluecheesedip.


Andys Bluecheesedip:
1st rejäl matsked majonnäs.
2-3 msk Gräddfil.
1 skvätt vitvinsvinäger.
några nypor salt.
1 hackad och smulad Kvibille mögelost.






Två Amerikanska klassiker i en fusk/snabbvariant. Men grymt gott och enkelt. Kanske kan vara något till erat Fredagsmys?

Igår träffade jag en utav mina läsare. Det var jäkligt skoj och oväntat.
Så därför tillägnas detta inlägg Eric. Tack för feedbacken!
Vad säger du? Blir det Buffalowings idag eller?

Idag är jag bortbjuden på middag. Ska blir jätteroligt! Kameran skall med så det förevigas.
Ha nu en trevlig Helg alla därute!

//Andy

1 kommentar:

  1. Nej inte idag men i veckan. Idag blir det korv med bröd. Ska testa cabanoss med ketchup, dijonsenap och skivade jalapenos på. Keep up the good work

    SvaraRadera