måndag 2 januari 2012

Gräsätare.

Ja, det är nästan så man känner sig som en sådan. Det är som om jag fått totalt och fullständigt Sallads crave senaste tiden. Jag har alltid gillat sallad i och för sig, men det kanske är extra gott nu efter senaste tidens fullständigt vanvettiga frosseri.

Men allvarligt talat? Är det någon mer som tänkt tanken som jag tänkte idag efter middagen? Jag slänger all choklad tänkte jag. Man blir ju galen på dessa Noblesse och Alladin askar som står och skräpar i lägenheten, ett tu tre så är man där och norpar.Som sagt sallad är alltid gott och om man som jag försöker få sitt största kolhydrat intag mitt på dagen så passar det umärkt som middag senare på kvällen. Idag blev tillbehören ett par utav mina favorit Chorizos från Sävedalens Kötthall. Dom är så goda att det går inte att beskriva. Jag är tokig i dom. Fullständigt tokig!

Att steka en Ciabatta i samma panna och sedan riva lite parmesan över visade sig vara ett genidrag.
Det behöver inte vara mer komplicerat en Måndag efter Nyår.

Inte för mig i alla fall.

Tjohej!
//Andy.
ps. kolla här när Rejjan kör sitt världsberömda tungtrick! ds.

1 kommentar:

  1. Jag brukar också slänga de där chokladaskarna som blir över. Fast i år fanns det inte en enda hemma!

    Sallad borde jag bli bättre på att äta. Det kan man göra mycket med. Tack för inspirationen!

    SvaraRadera