lördag 14 januari 2012

Bloggtips för oss som älskar Burgare!

Ni som hängt med här ett tag vet ju att jag inte är den som kastar länkar omkring mig. Jag har helt enkelt oftast fullt upp med mitt eget näst intill matnarcissistiska ego. Men alla behöver ju influenser och inspiration. Även er favorit matamatör från Kålltorp.

Här är två superbra Bloggar för oss som anser att en god Burgare är något av det absolut godaste man kan äta:

Hamburgare.org

En mer passionerad bloggare om Hamburgare på Svenska finns inte. Tusentals inspirerande rader and tons of inspiration! Klicka inte här om du är hungrig, jag bara varnar!


Den andra är:                                      Mr.Hamburgare
Extra roligt eftersom den är Göteborgsbaserad och pejlar av och betygsätter våra lokala hak. En sida som den här hade jag själv tänkt att starta men nu finns det någon som redan gör det kanonbra så jag kan i lugn och ro fortsätta härja runt här. Den här kommer att bli rolig att följa och jämföra sina Hamburger upplevelser.

Trevlig Helg!
//Andy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar