tisdag 6 september 2011

"Största möjjjjliga tyyyyystnad"


Jupp, jupp. Inte blivit så mycket matlagning sista dagarna eftersom jag hållt på o snickrat kök hos min Älskling.Men man kan ju matnjuta rätt gött ändå. Härom dan blev det Indisk Take Away. Inte illa alls. Butterchicken med hackad nötter och grejer. Naanbröd till är ju väldigt gott!Men helt ärligt....Indiskt blir nog aldrig riktigt min grej. Jag vet inte vad det är men kanske är det att det är för slaffsligt? Nej, jag vet inte....jag är nog mer för en rejäl Hamburgare. En del Sushi har det blivit också. Det däremot är ju desto godare. Funkar varje gång tycker jag.

Men även om man inte har så mycket tid (eller lust) med matlagning så finns det ju annat man kan göra för att muntra upp vardagen. Särskilt nu när Hösten är här. För tyvärr, hur gärna jag inte vill erkänna det så visst är den det?

Men hur mysigt är det inte när höstvindarna viner utanför att tända massa ljus och bara kura upp sig i soffan istället?

Häromkvällen så bestämde vi filmkväll.
Jag poppade massor med popcorn i farmors gamla kastrull.Alltså dom så kallade Micro Popcornen borde tamej fan förbjudas. Popcorn skall poppas med olja i kastrull.

Så är det bara! Det blir ju tusen ggr godare.

Jag var ju dessutom så busig att jag smälte ca 200 gr Smör och hällde över och det kan jag säga er; det finns inget som ger så god smörsmak som just SMÖR!

Smakar precis som Popcornen smakade när man var liten och var med pappa på circus.
Sjukt gott!

Så tar er en sväng i livets Manege.
Poppa lite Popcorn.
Häll på lite för mycket smör.
Lite för mycket salt.
Tänd lite för många levande ljus.

Njut lite för mycket!
Och be om: "Största möjliga tyyyyyyyyyyystnad..."

Hej So Long.
//Andy.

3 kommentarer:

  1. Vad ska jag skylla min bristande matlagningslust på då? Jag har inget kök att bygga... Kan det vara så att hösten och det mer tilltagande mörkret suger lust? Smöriga popcorn och filmtajm låter som ett utmärkt sätt att tillbringa en vardagkväll på. Fast jag läser ju gärna om dina stunder i köket så fastna inte där i "biomörkret" :-)

    SvaraRadera
  2. Dont worry Lotta, snart e det full fart i köken igen. Ta inte bort mig från favoritlistan ;)

    SvaraRadera