fredag 6 april 2012

Lugna mornar.Finns det något bättre än lediga mornar?
Jag vet inte, men jag älskar dom i alla fall. Inte för att jag sover särskilt länge. Brukar vakna innan sju oavsett.

Det bästa som finns är då att gå upp och sätta på kaffe. Jag brukar tända lite ljus och ge katterna mat och bara mysa omkring. Förut när man var rökare så var det ju obligatoriskt att gå ut på balkongen och ta ett bloss. Som tur är så är jag fri från detta fanstyg numer. Jag säger fanstyg för det är verkligen Djävulens påfund! Får man följa en människa som fått Kol på nära håll så tycker man det.

Men en snus är helt okej. Kaffe och snus! Jag tittar till mina fröer som nu börjar gro hejdlöst i fönsterbläcket. Basilika, oregano, tomater, mynta och självklart kattmynta till katterna. Det kommer nog att bli ett bra växt år, det känner jag på mig.När morgonpromenaden med Rejjan är avklarad så brukar det vara dags för frukost. Jag har ingen aptit alls när jag vaknar utan vill helst att det skall gå minst två timmar innan jag äter något och då är det skönt med hund eftersom man naturligt får den promenad man garanterat själv aldrig skulle tagit annars.Lite sill, lite ägg, lite Danskt rågbröd och nybryggt kaffe. Vad mer kan önska av livet?
Inte mycket.

Jag önskar er en härlig Långfredag!
//Andy.

1 kommentar:

  1. Håller med - lediga morgnar är bäst och helst ska man dra ut på dem så mycket som möjligt - skrota runt i morris och tofflor!

    Vad skönt förresten att allt funkar så bra med alla djuren tillsammans.

    Önskar er en härlig påskhelg!

    SvaraRadera