fredag 18 november 2011

Dont be cheesy.


Eller tja...varför inte liksom. Därför bjuder jag nu på ett aningens cheesy filmklipp i slutet av inlägget, okej jag låter lite som en blandning mellan Loket och Ralf Edström men det bjuder jag på. Tänkte det kunde vara kul för er trogna läsare att få ett ansikte på vem jag är.

Den här veckan har hitills bjudit på en del vegetariskt men tro för all del inte att jag övergivit köttet.

Det har bland annat, på tal om ost, bjudits på en sanslös ostburgare. En rejäl 200 gr av nymald nötfärs från Sävedalens Kötthall, kryddor, äggula, lite ströbröd och massor av ost!


Ost, dressing, dijon och kanske som i det här fallet några Jalapenos det är en hamburgare i min smak. Prova även som jag gjorde att kasta på ett stekt ägg! Det är dunder på en burgare!Jag har även frossat i rejäla bitar av Ryggbiff.

Ryggbiff är en av mina absoluta favoritstycknings detaljer. Med rätt kvalitet och tillagning är det svårslaget.


Kanske ibland bara med en enkel sallad till eller med något kraftigare tillbehör som bakpotatis och bearnaisesås. Det är bara att välja. Varför inte prova tunt skuren i en nybakad baugette? Hur som helst alltid gott.

En ny drog att missbruka här i det Kålltorpianska hemmet är Häagen-Dazs Choklad och pralinglass med kanderade nötter. Håll i hatten! Den är så god att klockorna stannar. Har ni inte provat? Gör det!


Imorgon är det Fredag. Vad skall ni göra för Fredagsmys?

Här kommer som sagt den något klämkäcka videon som jag trixat ihop, enjoy:


Trevlig Helg!
//Andy.

3 kommentarer:

 1. Fantastic!

  Grym självdistans och va roligt att se dig in action, höra rösten t.o.m. ! Hur kul som helst. Vaddå klämkäckt? Är inte alla götlaborgare såna ena?

  Kanske tjejen din skulle ha agerat side kick som Thomas Tengby till Mat-Tina :-)

  Seriously. Riktigt kul att se och nu vet jag exakt hur jag ska tillaga kött som verkligen inte är min starka sida.

  Ett litet tips bara till nästa video, för jag hoppas det blir fler, är att stänga av den sabla köksfläkten!

  Och skål tillbaks! Sitter och sippar på en kall i väntan på middag hos brorsan och hans T här på landet. Det bjuds på hemmagjorda burgare! Mycket trevligt som omväxling till BK-burgarna vi brukar köpa med oss när vi kommer till landet på fredagskvällarna.

  Ha en toppenkväll och helg!

  Nu är du min favorit TV-kock. Ha!

  SvaraRadera
 2. Ha ha, va roligt att du gillar det. Jag var lite tveksam först. Men din idé om att ha kärestan som sidekick skall jag ta fasta på. Hoppas hon nappar? Kan bli riktigt kul! Oh, hemgjorda burgare! Det bästa jag vet! Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Klockrent,. :D dock högst irriterande att du hann före mig med video, vi pratade om det så sent som igår:)

  SvaraRadera