tisdag 23 augusti 2011

För mycket...

Ja ibland blir det bara för mycket. Man hinner inte med.

Alltså vad jag menar är att av allt jag äter och lagar så hinner jag inte få med allt här på En Herrans.

Så här bjuder jag på lite bilder bara sådär rakt av från de senaste dagarna och helgen.
En och annan Burgare har det blivit så klart!Men även kräftor från Delsjön, ännu mera Smörrebröd, gott vin, pilsner och så massa goa skratt förstås!Det finns hopp om mänskligheten, det måste jag säga! Idag när jag var i Köttaffärn så blev Rejjan Portad. No Dogs Allowed! Desperat stod jag där. Köttsugen som aldrig förr men hade ingen lust att låsa in henne i bilen eller binda henne utanför. Så nära, men ändå så långt borta?


Men vad händer? Jo jag kommer att språka med en jättetrevlig kvinna som var inne och handlade före mig. Hon kunde gärna tänka sig att hålla Rejjan medans jag handlade om hon bara fick lägga in sina varor i bilen först.

Otroligt vad härliga mäniskor det finns! Det var väldigt fint gjort utav henne.
Hon satte sig på bänken utanför och väntade med Rejjan.

Det bästa av allt var kanske att förutom att jag fick köpt ett gäng otroligt fina Entrecotér och självklart ett märgben till hunden så hade vi en fantastiskt trevlig pratstund.

Om mat. Råvaror och vad viktig maten är i livet.
Man blir glad när man träffar härliga människor i vardagen.

För dom finns där.

Tro mig.

Bara du hinner med att se dom!Kram på er!
//Andy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar