Men eftersom jag inte vill äta så stora mängder kolhydrater på eftermiddagarna/kvällarna så blev det även en mycket snabbt men god ihopsvängd sallad på tomat, rödlök, olja, vinäger och mozarella.
Det sista på fläskfilén fick sätta livet till och jag skar den i kanske 1cm bitar som jag plattade ut och strimlade. Marinaden blev som vanligt på en höft: Soya, olivolja, kryddor (spiskummin) och en skvätt lönnsirap som sötma.
En riktigt snabb "efter jobbet" middag som säkert inte tog mer än en kvart att göra men med sjyssta råvaror och lite kärlek blev till en kalasmåltid.
Som Lars Demian sjöng i en sång en gång:
"Det viktiga är inte VAD man gör utan att man gör det med STIL!"
Håller ni inte med?
Ni ser! Inte ens Andy gör fashionabla middagar varendaste dag.
Ibland blir det upprepningar, variationer och kanske även imitationer.
Det spelar inte så stor roll,
bara man gör det med stil!
Ha en fin Torsdag och tack för att du läste.
Ses!
//Andy.
Ja, jag har också många "köttätare" hemma. En sådan maträtt skulle de säkert uppskatta mycket
SvaraRadera