torsdag 9 februari 2012

Gör det med Stil !


Säger man verkligen så? Eller är det bara en skröna? Jag har aldrig varit i Thailand så jag vet inte. Hur som helst idag blev det nästan samma som igår men eftersom Taboulehn gick som lunchlåda så blev det idag istället färsk pasta. Willys egna ekologiska Tagliatelle. Dom smakade minst lika bra som alla andra märken av färsk pasta jag provat så det kommer att bli mer av dom i forts.


Men eftersom jag inte vill äta så stora mängder kolhydrater på eftermiddagarna/kvällarna så blev det även en mycket snabbt men god ihopsvängd sallad på tomat, rödlök, olja, vinäger och mozarella.


Det sista på fläskfilén fick sätta livet till och jag skar den i kanske 1cm bitar som jag plattade ut och strimlade. Marinaden blev som vanligt på en höft: Soya, olivolja, kryddor (spiskummin) och en skvätt lönnsirap som sötma.En riktigt snabb "efter jobbet" middag som säkert inte tog mer än en kvart att göra men med sjyssta råvaror och lite kärlek blev till en kalasmåltid.


Som Lars Demian sjöng i en sång en gång:
"Det viktiga är inte VAD man gör utan att man gör det med STIL!"

Håller ni inte med?

Och trots en lång, tung och stressig dag så kunde jag inte låta bli att le när jag åkte ner över bron ifrån jobbet.  En helt vinterklar, blå, Göteborgshimmel bjuder på en alldeles strålande sol!

Ni ser! Inte ens Andy gör fashionabla middagar varendaste dag.

Ibland blir det upprepningar, variationer och kanske även imitationer.

Det spelar inte så stor roll,
bara man gör det med stil!

Ha en fin Torsdag och tack för att du läste.
Ses!
//Andy.

1 kommentar:

  1. Ja, jag har också många "köttätare" hemma. En sådan maträtt skulle de säkert uppskatta mycket

    SvaraRadera