fredag 29 juli 2011

Lyx Lunch!Idag lyxade jag till det med lite Havskräftor till Lunch. Vi har ju dom absolut finaste kräftorna här på Västkusten. Det är väl inte mycket att diskutera?

Egentligen var det ju mest för att tjöta med min största Idol här i Kålltorp. Birgitta på Sundbäcks Fisk. Alltså fiskbilen som står utanför ICA Kvantum i Munkebäck. Har du inte handlat där och utav henne så har du missat något. Så underbar människa, så "Kålltorpiansk" man kan bli, rapp i käften och glimten i ögat. Så vi stod o tjöta en stund så där som vi gör här i Kålltorp och så som jag tror man gjorde i hela Sverige förut men som tyvärr glöms bort i vardagsstressen.


Glöm inte bort det kära medmänniskor att det är VI som ÄR samhället. Här och nu.
I stunden. Du påverkar genom hur du uppträder.
Glöm inte bort det och glöm inte bort att åtminstone försöka vara närvarande i stunden.


Jag gick hem och dukade upp på balkongen. Nybakad Baguette, majonäs, kräftor och smör. Jag menar, hur mycket njutning är inte det? Dessutom var dom nästan alldeles nykokta och smakade sååå gott ! Perfekt kokta.
Ja nu när jag skriver om det skulle jag kunna äta det igen nu med än gång!

Efter denna lilla vardagsorgie så blev det en tur till Härlanda Tjärn och ett dopp i den svalkande sjön.
Nu sitter jag med en iskall Tuborg och njuter och funderar som bäst på vad det skall bli till middag.Är inte det en priviligerad tillvaro så säg.
Hoppas du sätter dig själv på första plats idag.
Ger dig det bästa.
Tar dig tid att njuta.
För om inte du är nöjd hur skall du då kunna vara ett nöje för dina nära och kära?

Det är enda sättet att öppna dig för en ny värld, nya möten, nya människor.

Långt bort från främlingsfientlighet och Breiviksdårar.


Jag avslutar Bloggandet för idag.
Öppnar en Öl till.

Lutar mig över balkongräcket och hojtar till Grannen:
-Skaru ha en stänkare?

//Andy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar