onsdag 27 juli 2011

Less is more.Ja det behöver inte alltid vara så svårt. Man grubblar o grubblar? Vad ska jag göra för mat? (I sig ett sjukt I-Lands problem, vilken lyx att kunna fundera på över VAD man vill äta).

Men ibland kan jag tycka även om jag är 100% köttberoende att lite enkel pasta är något av det godaste som finns. Jag har ju för vana att plantera om alla örter jag köper och dom växer som ogräs ska jag säga. Så då har man ju alltid basilika och andra goda grejer nära till hands. Bara att gå ut på balkongen och ta sig en näve.En krossad vitlöksklyfta, lite olivolja och massor av basilika. Lite nykokt spagetti som blandas med smör, salt och olivolja. Riva Parmesanost.


Äta direkt. Rykande varmt.

Så enkelt, så snabbt och framför allt så gott!

Nä nu sveper jag en köpp kaffe och sticker ut o njuter av ännu en dag.

Simma lugnt.
//Andy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar