måndag 6 augusti 2012

Första dagen.Första dagen tillbaks i "hamsterhjulet" efter Semestern. Ja ni känner igen det va? Man har precis hunnit gå ner i varv så är det dags att sätta igång igen.

Jag var faktiskt sugen men orkade helt enkelt inte laga mat idag. Men jag är riktigt sugen på att göra antingen Hot Dogs eller Burgers snart. När jag kollade igenom mitt bildmaterial idag så blev jag jättesugen på Burgers och jag har fått många brev från er där ni saknar och efterfrågar dessa sjuka små monster.

 Er ord är min lag! Det kommer snarare än ni tror.

Men idag så tog jag och min underbara Sambo bilen och hämtade lite Take Away mat.
Hon älskar ju Indisk mat (vilket jag inte gillar alls, det är faktiskt en utav de få grejer i matväg jag inte gillar). Så det var ju det självklara valet för henne. Flamberade linser!? Känn på den. För mig var det svårt att se någon skillnad då jag tycker att all Indisk mat ser exakt likadan ut. Men hon hyllade rätten.

För mig blev det en tur till en sjysst Kinakrog som fortfarande kör lite 80 tals stuk på maten. Jag menar en "3 små rätter" för 83 spänn, som istället för att vara just tre SMÅ rätter skulle räcka till att mätta tre små människor! Underbart!

Oh! Ibland hatar jag min egen blogg, blir så sjukt sugen på grejer man gjort ibland och så orkar man inte göra det. Om jag bara kunde trolla fram en sån här nu:Ja, ja....som tur är så finns köket och recepten kvar så det är bara att göra. Men inte idag.

Idag skall jag ägna resten av dagen till att ta hand om min onda rygg, berätta för min flickvän hur fantastisk jag tycker hon är, klappa alla vår djur en extra gång och kanske för en gångs skull se något dåligt program på TV.

Vi ses!
Over & out.
//Andy.

1 kommentar:

  1. Heja, snart är det helg och ledigt igen - hang in there! Kinamat som det ofta serveras här i Sverige från take away-krogar tycker jag är jättegott! Fyla-små-lätter och gärna friterat.

    Hoppas du snart återkommer med mat från första knegveckan!

    SvaraRadera