måndag 2 juli 2012

Alla é Kung men ingen bär Krona!Det behöver inte alltid vara så komplicerat. Måndag och sista veckan att jobba innan den efterlängtade Semestern, jag har nog aldrig känt mig så trött i hela mitt liv. Det ska bli underbart att vara ledig.

Måste bara börja med att berätta om gårdagen. Mamma ringde och bjöd på hemlagad Lunch. Köttbullar med sås och stekt potatis. Vem säger nej till ett sånt erbjudande? Inte jag iaf. Rejjan älskar att hälsa på min mamma. Jag vet inte om det beror på att hon alltid har smaskig leverpastej i kylen? Kolla bara på hur hon näst intill forcerar dörren för att sen springa rakt in i köket och parkera sig framför kylen.


Och inte var det några dåliga köttbullar heller. Mammas mat är alltid bäst, visst är det så?


Som sagt det behöver inte alltid vara så komplicerat. Idag gjorde vi Sallad. Snabbt och enkelt. Vi har bestämt att vi ska köra mer sallad framöver. Så det blev Halloumi till älsklingen och knaperstekt bacon och även en liten chorizo till mig.
Som sagt inga konstigheter. Snabbt och lätt. Men det är ju alltid de små detaljerna som gör det. Färsk Oregano och Basilika från balkongen, knaperstekt bacon och en god olivolja.Se där! En Måndagsmiddag värdig en Kung.
Eller som Robban här i Kålltorp brukar säga:

"Kålltorp, där alla é Kung men ingen bär krona!"


Ha en Kunglig start på veckan nu.
//Andy.

2 kommentarer:

  1. Grymt god tallrik, alla dar i veckan! Kött, sås och potatis intas med stor fördel hos mödrar :-)

    Skönt med semester snart, hang in there!

    SvaraRadera
  2. Grymt inspirerande sallad..Skulle kunna luta mot något liknande idag. Klockrent med kött i salladen..Köttsallad :D

    SvaraRadera