onsdag 30 mars 2011

Apocalyptic Trucker Wednesday

Jorå, visst blev det lite Trucker Tema idag. Sångaren från det Svenska Death Metal bandet Evocation kände sig lite småhängig så jag bjöd över honom på middag.


Dels för att han (när han inte är hänging) e en sjukt trevlig prick och dels för att få höra lite om deras framgångar med nya plattan Apocalyptic och deras kommande turné som förband till Amon Amarth. För övrigt e Tjompe en av Lennos allra bästa polare. Så nästan hela familjen var nöjd.
Det var bara att börja kolla kylen. Vad finnes ? Finfina prinskorvar från Sävedalens Kötthall. Ägg. Potäter. Grädde. Färska champinjoner. Jo men det här ska nog funka.

Började med att slänga på några potatisar på kokning medans dom kokade kunde jag läsa lite o sola på balkongen samt tjöta lite med grannarna över räcket i bästa "Beck" stil.

Det blev ganska raskt jobbat i köket. En "typ" fransk omelett med ägg+grädde. I den åkte smörstekta färska champinjoner. Jag hittade lite rökt skinka i kylen så den hackades oxå ner såklart. Salt, peppar, smör, persilja och lite riven ost. Snabbt, enkelt o improviserat. Swooosh bara !
Sen var det bara att smörsteka potatis o prinskorv (galet va god den korven är!) Jag lyckades dock (enligt Tjompe) med att förstöra hela middagen med ett par tomatskivor. Inte Trucker, tyckte han ! Ja ja även solen har fläckar.

Hur som helst så blev det en fantastisk trevlig måltid och framför allt ett grymt "tjöt" där vi avhandlade, musik, arbetsmarknaden, Illuminatirörelsens framfart och lite annat smått o gott.


 -"Fan va jag älskar Kålltorp! Jag vill tamejfan aldrig flytta härifrån!" sa han när han gick.

Varför inte lyssna på en av mina favoritlåtar med just Evocation så kanske det blir lite fart även på er denna gudagåva till Onsdag !

Fridens.

1 kommentar: