söndag 27 januari 2013

Slapp Söndag & lite "test"

Skön slapp Söndag idag. Har precis varit hemma hos kära Mor och ätit Luch.
Fläskkotletter med gräddsås, trattkantareller, potatis och sallad. Tomatsoppa till förrätt.

Ingen kan göra kotletter som Mamma den saken är klar.

Igår var jag och Tjejen ute på Restaurang. Skojarbackens Mat & Sprit. Ett ställe som jag direkt blev störtförtjust i. Väl värt för att inte säga ett måste om man är i Göteborg. Inte bara hade dom stadens mest välsmakande Råbiff på menyn utan även en underbar lokal med en fantastisk inredning!

Lite som Albert & Herbert som krockat med ett kringresande teatersällskap. Och så god mat o sprit på det. Fantastiskt!

Testen då??? Detta blir mitt första inlägg från nya IPaden. Känns redan som en ny bästa kompis, helt klart. Allt går smidigare på nåt sätt och man kan ta bilder direkt. Vi får se hur det går...

Nu ska jag o Rejjan sova middag.
Jag önskar er en underbar Söndag!

Tanken på gårdagens Ankbröst får det redan att vattnas i munnen,
och då är jag ändå knökmätt!

Ha det gött.
Hej!
//Andy


1 kommentar:

  1. Förutom mammas mat, krogbesök och god mat i allmänhet finns det väl knappast något bättre än att nappa med sitt husdjur. Jag passade på i helgen hos mamma och pappa. Hade katten Selma intill mig både i soffan och sängen. Underbart!

    Tack för tipset på krog, det blir besök till Götet i sommar har jag bestämt!

    SvaraRadera