Först ut är en läsarönskan från Facebook. Mer Hamburgare och Burgarbilder på bloggen! Okej.
Här kommer några av de senaste:
Har även hunnit med ett besök i mitt älskade Skåne. Där kan vi snacka råvaror! Utbudet av kulinariska upplevelser på Kullahalvön är enormt. Verkar som jag hittar nån ny producent eller produkt varje gång jag är nere. Den här gången blev det mycket grill på det ljuvliga köttet från Brunnbygård. Grisköttet är magiskt! Jag önskar att ALLA fick äta sånt griskött en gång. Men det blev även fin fisk från Mölles Fiskrökeri. Ja ni ser ju själva.
Jag har redan testat den lilla till pannkakor. Helt perfekt. Lyxigt med karamelliserad färsk Mango som tillbehör.
Har även hunnit med mitt första "beställnings" jobb. Surdegsbröd till Sambons jobb. Glömde sänka värmen på ugnen men det blev bra ändå. Effektfullt med den mörka färgen. Notera hur snitsigt jag lyckades få till ett "S" på rundbrödet för att symbolisera företagsnamnet. Ibland har man lite flyt! Betyget blev bra eftersom det tog slut på ett kick. Roligt att även dessa för mig okända personer numera ätit äkta bröd utan varken socker, jäst eller tillsatser.
Avslutar med en bild på Rejjan så slipper jag alla önskemail om det. Hon är ju ändå stjärnan här.
Bäst just nu: Vädret! Sol, sol o mera sol!
Sämst: Skojarbacken lägger ner nästa vecka!? Vad händer? Sveriges just nu starkast lysande stjärna på Restauranghimmlen blev helt plötslig en shooting star. Bara att knipa ögonen och önska att Von Baltazar snart drar igång ett nytt projekt.
Tack för idag.
Jag älskar er!
//Andy
Yayyy mer hamburgare som jag önskade mig! Tack Andy!
SvaraRaderaEmelie H
Tack för ett klassiskt Andy-inlägg! Det finns hopp om livet :-)
SvaraRadera