torsdag 25 april 2013

Grillad Tonfisk

Måste bara in här en snabbis (eftersom jag varit så kass med uppdateringarna på sista) o bjuda på ett par gångna godbitar.

Först ut en grillad tonfisk. Fin färsk tonfisk i rejäla skivor, ca 1,5 min per sida. Serverade med en gratäng på rättika och en kall yoghurtsås med chili och lime. Något av det godaste jag lagat och ätit på länge.Sen en fantastisk Clubsteak! (Ja inte samma dag förstås!)Sen Rejjan så klart.
Oså blommor.

Ja ni vet allt det där, eller borde jag säga; allt det här som gör Livet värt att leva.
Sköt om er och glöm inte att lyssna på Håkans nya skiva, älskar den.
Fridens.
//andy

2 kommentarer:

  1. Tonfisk kanske man skulle ge sig på! De är ju jäkligt gott helt klart.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gör det! Som sagt, något utav det godaste jag ätit o lagat på länge.

      Radera