tag:blogger.com,1999:blog-301466582668536792.post8736508546783665773..comments2022-12-02T11:42:00.069+01:00Comments on En Herrans Mat: Hur allt började...Andyhttp://www.blogger.com/profile/11720019010861845272noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-301466582668536792.post-55843294995196025632011-05-08T11:46:04.617+02:002011-05-08T11:46:04.617+02:00@ Jenny. Oh va roligt att du känner igen den! Viss...@ Jenny. Oh va roligt att du känner igen den! Visst är det en klassiker? Tack ska du ha.<br />@ Ari: Ja du Ari, det är sannerligen 5 stjärnor. Lustigt oxå att just kåldolmar har blivit något av en Svensk nationalrätt med tanke på att det igentligen kommer från Turkiet (tack karl XII). Ps...när delar du med dig av någon av dina förfäders gamla Finska recept, borde ju finnas ett o annat guldkorn där? Tnx for reading!Andyhttps://www.blogger.com/profile/11720019010861845272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-301466582668536792.post-91630269174357756812011-05-08T11:38:38.511+02:002011-05-08T11:38:38.511+02:00Ja du den boken känner man allt igen från barndome...Ja du den boken känner man allt igen från barndomen. Får nog kolla om mamma har kvar sin....Krya på dig:)Jennynoreply@blogger.com