tag:blogger.com,1999:blog-301466582668536792.post6563025253651704739..comments2022-12-02T11:42:00.069+01:00Comments on En Herrans Mat: Hundgodis, bästa receptet.Andyhttp://www.blogger.com/profile/11720019010861845272noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-301466582668536792.post-52756984624320970142013-05-19T20:22:13.960+02:002013-05-19T20:22:13.960+02:00Ja det tror jag säkert det gör. Jag vet ju inte ex...Ja det tror jag säkert det gör. Jag vet ju inte exakt. Men jag ser det mer som en koncentration av smaker. Tror inte en nedkokad/reducerad sås eller buljong har mindre näring. Torkandet är ju en konserverings metod för att kunna spara dom och förvara dom i rumstemp samt att kunna ta med på promenaden utan att lukta skunk. Lycka till. Andyhttps://www.blogger.com/profile/00763000287945316645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-301466582668536792.post-77215785249763120812013-05-19T19:45:53.740+02:002013-05-19T19:45:53.740+02:00De låter göbra jag vill också prova med de,men får...De låter göbra jag vill också prova med de,men får man lov och ställa en DUM fråga????!!!!!!!!!Efter så lång tid med kokandet o bakandet finns de nån närring kvar av de??????missförstå mej inte jag varnade för en DUM fråga<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15423524574718124201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-301466582668536792.post-75930332213564964802012-05-06T21:34:35.216+02:002012-05-06T21:34:35.216+02:00Det där kallar jag kärlek :-) Tre gånger grattis t...Det där kallar jag kärlek :-) Tre gånger grattis till Rejjan: födelsedag, hemgjort hundgodis och så en så omtänksam husse!Lottahttp://www.lottakruse.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-301466582668536792.post-21262722557398689552012-05-06T19:56:40.358+02:002012-05-06T19:56:40.358+02:00Stiligt , detta skall provas till vårt lilla monst...Stiligt , detta skall provas till vårt lilla monster här hemma..tack för tipset!Henrik - En Salig Soppahttps://www.blogger.com/profile/15683930708154824441noreply@blogger.com