tag:blogger.com,1999:blog-301466582668536792.post4113608436378308574..comments2022-12-02T11:42:00.069+01:00Comments on En Herrans Mat: Hur jag jobbar.Andyhttp://www.blogger.com/profile/11720019010861845272noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-301466582668536792.post-65991048013851660022012-04-07T11:05:03.904+02:002012-04-07T11:05:03.904+02:00@ Bladh: Nej faktiskt inte när jag kör den här typ...@ Bladh: Nej faktiskt inte när jag kör den här typen av "pulled beef" det får otroligt nog väldigt fin yta och färg ändå!<br />@ Wille: Oh, va spännande, den är verkligen vrålgod!<br />Glad Påsk Gubbar!<br />Tnx for reading.Andyhttps://www.blogger.com/profile/11720019010861845272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-301466582668536792.post-35507553399594030462012-04-07T10:49:52.237+02:002012-04-07T10:49:52.237+02:00fy fan så gött änna =)
den karren ska jag med kör...fy fan så gött änna =) <br />den karren ska jag med köra nån dag!<br />men idag ska sambon göra din key lime paj som jag suktat efter i veckor. hoppas kvällen avslutas med lite st agur här med och en kall en!<br />Ha en jäkla bra påsk gubben! / willeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-301466582668536792.post-58011383001159130512012-04-07T10:18:06.390+02:002012-04-07T10:18:06.390+02:00Helt underbart , man blir lite sugen på en rejäl k...Helt underbart , man blir lite sugen på en rejäl karréstek nu när det är kylgrader. Brukar du inte bryna en yta på steken innan den går i grytan ?Henrik - En Salig Soppahttps://www.blogger.com/profile/15683930708154824441noreply@blogger.com